Kriget mot terrorismen är en bluff


Ta nästa steg.


Detta projekt ämnar inte att sprida någon bestämd uppfattning eller ideologi. Det handlar istället om att få folk att se igenom den dimma av lögner och falskhet som pumpas ut i vårat samhälle genom olika medier. När man brutit igenom detta kan man själv skapa sig en uppfattning om hur världen ser ut och bestämma hur vi vill skapa en bättre framtid.

För att bryta denna trend så måste vi gå tillbaka till en väl beprövad form av informationsspridning. Genom att prata med varandra. Få andra att förstå att medierna inte säger hela sanningen utan agerar i makthavarnas intressen.

Vi ser framför oss en snabb intensifiering av kontrollsamhället, men samtidigt så börjar människor över hela planeten vakna upp. Hjälp till att informera andra om vad som händer just nu. Att kriget mot terrorismen är en bluff.

Agera.


För och främst - bryt tystnaden. Tala med vänner, arbetskamrater och släkt. Skriv ut affischer och sätt upp på anslagstavlor i stan och på arbetet. Tro inte att det inte finns något man kan göra. Information är det mäktigaste av alla vapen.

Affischer:

911 Terrorism Aktivist

Banners:Läs mer:

Vaken.se

<-- tillbaka